U ponudi

Naši dobavljači imaju certifikat kvalitete ISO 9000 izdan od strane neovisnih inspekcijskih tijela nakon detaljnih inspekcija proizvodnje
i poslovnih procesa. Isto tako svi proizvodi imaju CE oznaku koja jamči sigurnu uporabu medicinskih proizvoda u Europskoj Uniji.

Naši dobavljači nude jamstva na sve svoje proizvode, a za određene proizvode u trajanju od čak 3 godine! Na  progresivne naočalne leće nudimo vam garanciju adaptacije – ako se ne prilagodite na progresivne naočale nakon redovitog nošenja u periodu od minimalno 30 dana zamijeniti ćemo vam progresivne naočale leće bifokalnima ili parom za čitanje i daljinu u istom iznosu.

Samo u Lider optikama

LEICA EYECARE – SVJETSKI SINONIM ZA OPTIČKU PRECIZNOST

LEICA je poznata njemačka tvrtka sa stogodišnjom tradicijom u optici (fotoaparati, objektivi, dalekozori, ciljnici…) koja je u suradnji s vodećom francuskom tvrtkom Novacel Optical razvila inovativne naočalne leće vrhunske kvalitete te smo njihovi ponosni partneri.
Zahvaljujući primjeni revolucionarne tehnologije prilikom dizajniranja leća, osvojili su zlatnu medalju na sajmu očne optike Silmo u Parizu (2019.).
www.leica-eyecare.com

uponudi-leica