U ponudi

Naši dobavljači imaju certifikat kvalitete ISO 9000 izdan od strane neovisnih inspekcijskih tijela nakon detaljnih inspekcija proizvodnje
i poslovnih procesa. Isto tako svi proizvodi imaju CE oznaku koja jamči sigurnu uporabu medicinskih proizvoda u Europskoj Uniji.

Naši dobavljači nude jamstva na sve svoje proizvode, a za određene proizvode u trajanju od čak 3 godine! Na  progresivne naočalne leće nudimo vam garanciju adaptacije – ako se ne prilagodite na progresivne naočale nakon redovitog nošenja u periodu od minimalno 30 dana zamijeniti ćemo vam progresivne naočale leće bifokalnima ili parom za čitanje i daljinu u istom iznosu.

U ponudi

Samo u Lider optikama

VESPA – BESPRIJEKORNE TALIJANSKE SUNČANE I DIOPTRIJSKE NAOČALE

Sunčane i dioptrijske naočale Vespa proizvod su globalno poznatog talijanskog lifestyle brenda, a sinonim su kvalitete, mladenačke slobode i ležernog životnog stila. Karakterizira ih klasičan, bezvremenski dizajn, s nenametljivo uklopljenim trendi detaljima, prilagodljivim svim oblicima lica i različitim modnim stilovima. Za besprijekoran izgled i kvalitetu Vespa naočala zaslužni su najsuvremenija talijanska tehnologija izrade, cijenjena u cijelom svijetu, kao i upotreba vrhunskih materijala u proizvodnji te elegantan mediteranski dizajn, prožet vatrenim temperamentom.

SEIKO – VRHUNSKE JAPANSKE NAOČALNE LEĆE I OKVIRI

Ponosni smo da je nas je SEIKO Optical iz Japana odabrao kao partnere u Hrvatskoj. SEIKO Optical ima u ponudi vrhunske proizvode iznimne kvalitete po pristupačnim cijenama. Ova inovativna firma visoke tehnologije je patentirala najmoderniju tehnologiju za proizvodnju naočalnih leća, dok sve okvire proizvodi od najkvalitetnijeg titana.

www.seiko-eyewear.com