U ponudi

Naši dobavljači imaju certifikat kvalitete ISO 9000 izdan od strane neovisnih inspekcijskih tijela nakon detaljnih inspekcija proizvodnje
i poslovnih procesa. Isto tako svi proizvodi imaju CE oznaku koja jamči sigurnu uporabu medicinskih proizvoda u Europskoj Uniji.

Naši dobavljači nude jamstva na sve svoje proizvode, a za određene proizvode u trajanju od čak 3 godine! Na  progresivne naočalne leće nudimo vam garanciju adaptacije – ako se ne prilagodite na progresivne naočale nakon redovitog nošenja u periodu od minimalno 30 dana zamijeniti ćemo vam progresivne naočale leće bifokalnima ili parom za čitanje i daljinu u istom iznosu.

U ponudi

Samo u Lider optikama

DUTZ – SUPERIORNA KVALITETA S DODATKOM OSOBNOSTI

Nagrađivani Dutz okviri za žene i muškarce nizozemskog su dizajna. Riječ je o brendu prepoznatljivom po dvobojnim okvirima od nehrđajućeg čelika i ručno formiranog acetata. Svi su okviri hipoalergeni i dorađeni švicarskim premazom koji ih čini otpornima na ogrebotine, a veličine su prilagođene zahtjevima hrvatskog tržišta.
Dutzova je specifičnost u prilagodbi dizajna modnim trendovima, istovremeno zadovoljavajući top kvalitetu te udobnost.
Među svim dostupnim stilovima nižu se raznobojni okviri zavidne kvalitete i živahnog karaktera kojim potvrđuju poslovnu filozofiju spontanosti i opuštenosti.

www.dutzeyewear.com

SEIKO – VRHUNSKE JAPANSKE NAOČALNE LEĆE

Ponosni smo da nas je SEIKO Optical iz Japana odabrao kao partnere u Hrvatskoj. Ova inovativna firma visoke tehnologije patentirala je najmoderniju tehnologiju za proizvodnju naočalnih leća pa u ponudi ima vrhunske proizvode iznimne kvalitete po prostupačnim cijenama.

www.seikovision.com

Seiko